Bahasa:

Kegunaannya?

Bagaimana untuk menggunakannya?  Sebaik sahaja anda menerima kad ahli Z REWARDS yang bergaya mewah, and boleh mula menggunakannya disamping dapat menjimatkan wang di semua cawangan yang terlibat dalam program ganjaran Z REWARDS ini.  Anda harus sentiasa memastikan kad ahli Z REWARDS bersama anda dan tunjukkan kepada juruwang sebelum urusan pembelian anda direkodkan di mana-mana cawangan kami untuk mengumpul LEBIH mata dan LEBIH ganjaran!

 

Anda boleh menyemak jumlah mata yang telah dikumpul melalui penyata pengumpulan mata Z REWARDS. Kemudian anda boleh gunakan mata yang telah dikumpul untuk menebus cenderamata menarik untuk anda dan orang yang tersayang.

Selain itu, pastikan anda melayari laman web kami dari semasa ke semasa untuk mendapatkan maklumat mengenai pelbagai tawaran baru, promosi dan lebih banyak keistimewaan!  Besar kemungkinan anda juga akan dijemput untuk “ Z REWARDS Member Events “ seperti Cabutan Bertuah, Gores dan Menang, Roda Impian, serta perasmian cawangan baru dan banyak lagi.  Z REWARDS memastikan ahli akan terus berminat untuk memperbaharui keahlian setiap tahun dengan adanya penambahan lebih banyak faedah yang menjadikan ia terus berkembang.

Ia hanya semudah itu dan anda boleh meneruskan urusan pembelian harian anda di cawangan kami untuk lebih ganjaran!!